Butikken havde utallige kostumer

Om en uge skal mig og min kollega/veninde til firma-kostumefest, så hun spurgte mig, om jeg vil købe de kostumer, som vi skal have på, og tyroler kostumer har jeg tænkt på. Jeg har rigtig travlt her for tiden og har ikke så meget tid, men kostumerne må jo blive købt. Netop derfor var jeg på hovedgaden forleden dag i en kostumeshop. Der var adskillige kostumer, men dertil yderst meget brugbart tilbehør = masker, hatte, parykker, sminke, osv. For at få inspiration startede jeg med at glo på kostumer. Kostumer i massevis havde forretningen, og der var mange skønne at vælge imellem. Jeg spekulerede egentlig på, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, på grund af at jeg vel faktisk blot kunne låne nogle af mine venner, men hvem har tyroler kostumer? Efter det, var næste skridt parykker og masker, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Jeg endte med at købe to tyroler kostumer, to masker samt parykker med fletninger.

Da jeg havde købt kostumer, tog jeg hjem til min kollega/veninde for at vise hende udklædningen. Hun var henrykt, da hun regnede ud, at vi skulle klædes ud som tyroler piger. Jeg ser frem til at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Det er mit gæt, at vi kommer til at blive smukke. Jeg glæder mig derforuden til at se vores kollegers kostumer. Jeg tror, det kommer til at blive en god kostumefest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, oftest altid en del bedre end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>