Den mest vidunderlige oplevelse nogensinde, tror jeg, året på efterskole var!

For et år siden gik jeg på efterskole på Sjælland, og det var en sportsefterskole. En sportsefterskole har naturligvis de nødvendige, faglige fag, men samtidig havde den alle mulige tilvalgsfag. Da det er en idrætsefterskole, gjorde man motion næsten hver dag. Jeg kunne egentlig ikke dyrke nok motion til slut, og det var jo dermed meget skønt, at det samtidig var en efterskole, der havde træningscenter. En idrætsefterskole er gavnlig for dig, hvis du har brug for at få mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og derudover glad. Jeg er skør med næsten alle sportsgrene, og eftersom efterskolen havde en masse idrætsgrene som eksempelvis fodbold + tennis etc., havde jeg muligheden for at lave så meget sport, som jeg gad. Og så var det en efterskole med dans, og jeg endte faktisk med at blive ret glad over dans. En efterskole som denne er velvalgt for dig, såfremt du godt vil lave nogle forskellige slags genrer inden for sport, og hvis du elsker sport samt at have det morsomt med vennerne.

Henne på skolen lærte jeg at musicere med en masse forskellige instrumenter, da det også var en efterskole, som havde musik, hvilket var ganske spændende. Jeg lærte også at producere tøj, for det var nemlig også en designefterskole. Efterskoler med disse fag er meningsfulde til dig, hvis du er rigtig glad for at bruge din tid på mange aktiviteter, muligvis noget som du ikke har prøvet inden, samt såfremt du har lyst til at hygge dig med vennerne. Noget af det, jeg allerbedst kunne lide ved min skole, vil jeg godt lige tale om. Det var en efterskole med et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede derfor mange udendørs aktiviteter, hvilket til tider var en udfordring, men fedt. Jeg lærte for eksempel at klatre i bjerge, sejle og bo i det fri. En efterskole som denne er meningsfuld for dig, hvis du elsker at give dig selv udfordringer. Oplevelserne inden for friluftsliv forbedrede fællesskabet på skolen.

Søger du en efterskole? En efterskole har alt, hvad man ønsker sig. Jeg mener, mit år på efterskolen har været det dejligste år nogensinde! Jeg mener, at du skal begynde på en efterskole, såfremt et eller andet af det, du har læst her, har virket spændende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>