Den rette algerens styrker tagpladernes leveår

Grundig algerens er essentielt på mange områder, særligt i Danmark. Danskeres tagbelægninger er helt uden regelmæssig algerens fuldstændigt sarte i forhold til vores klamme samt uligevægtige vejr, vi har her. De er især eksponerede når det gælder alger, der udmarver tagpladerne og –stenene. Det våde vejr samt de mange temperaturudsving her i Skandinavien medfører, at nordiske tagbelægninger ofte bliver ramt af udbrud af alger. Derfor er det virkelig betydeligt at tage sig af sit tag gennem fx algerens, og derved øge tagbelægningens levealder.

En algebehandling hvert andet år samt en ny omgang tagmaling med 10-15 års mellemrum er i stand til at holde taget nydeligt og modstandsdygtigt i utallige år. På den måde bliver det muligt for dig at slippe uden om en omkostningskrævende udskiftning af dit tag før tid. Kombinerer du du en algerens med ny maling på dit tag, i tide, sørger du således for en optimal vedligeholdelse af dit tag. Vælger du en tagmaler, der er medlem af byggegarantiordningen, får du oven i købet en favorabel garanti på din nye tagmaling på 10 – 15 år forudsat, at du investerer i en algebehandling hvert andet år.

Hvordan og hvorledes funktionerer algerens? Såfremt du foretager en algebehandling, stænker man sæbeskum ud over hele hustaget, som trækker ind i alle alger så algerne holder op med at være levende organismer. Herefter vil alle algekolonier falde ned så snart det regner. Så det er den særlige sæbe, som teknisk sagt er algerens. Man vil generelt se, at tagsiderne, der vender over mod vest, som de første vil være algerensede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>