En af de gode idrætsefterskoler med en perfekt chance for at dyrke din yndlingssport på klubplan

Overvejer du at tage et år på en idrætsefterskole, hvor fodbold optager meget tid løbet af dagen? Kombinerer du efterskole med fodbold på vores idrætsefterskole , får du en masse tid på banen året rundt. Det er som følge heraf muligt for dig at udbygge dine evner på fodboldbanen, når du vælger at følge vores professionelle efterskole fodboldlinje og endda dyrke fodbold i en topklub. Vores efterskole fodboldlinje er med andre ord en mulighed som ligger lige for for dig, som sukker efter efterskole, fodbold i klub samt rejser.

Den nyligt oprettede efterskole håndboldlinje på vores idrætsefterskole i er måske noget for dig, hvis du i stedet dagdrømmer om at integrere et år på efterskole med håndboldspil. Vælger du at tage håndbold som linjefag får du en enestående mulighed for at blive en del af det enestående fællesskab, der hører med til et ophold på idrætsefterskole helt uden at dit håndbold spil bliver sat på hold.

Idrætsefterskole med nye klassekammerater er det allerbedste mod ungdomssløvsind. Vi kan tilbyde dig et unikt skoleår, hvor du kan komme igennem et bredt spektre af alternative efterskole ridning og gangarter. Ligeledes giver vi dig et potentiale for at være elev på fantastiske rejser foruden lejrskoler med rimelige efterskolepriser. Dermed vil du afpudse talentet for idræt, så længe du tager på idrætsefterskole her.

Klik ind på vores hjemmeside og find flere fakta om vores efterskole fodbold og, på hvilken måde vi er en idrætsefterskole, som tilbyder dig chancen for efterskole dans eller efterskole badminton i hverdagene bagefter skoletid uden, at det koster dig noget. Tilbuddet er ydermere gældende, i tilfælde af at du leder efter en gymnastik efterskole med efterskole ridning samt , hvor efterskole rejser har et klart fokus.