En efterskole med musik plus design

En efterskole i Jylland, der var jeg for nogle år siden; det var den dejligste tid i mit liv. Er du på udkig efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min skole var en idrætsefterskole, det vil sige en efterskole med fitness plus en efterskole, som havde et bredt udvalg af sportsgrene. Det var for eksempel en efterskole med basketball og boksning osv. Tilmed var det en efterskole – musik samt en efterskole: design. Jeg vil godt tale nærmere om min skoles goder, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af dem. Skolen havde selvfølgelig alle de lovbefalede, boglige fag, men derudover havde den mange fag, som man selv kunne tilvælge. Da min skole derudover var en efterskole med musik, lærte jeg at musicere med adskillige instrumenter som for eksempel en guitar, og det var virkelig spændende. Ligeledes blev jeg oplært i at designe samt sy tøj, da det nemlig var en efterskole; design. En efterskole – musik plus design er velvalgt til dig, såfremt du er skør med at bruge din tid på mange aktiviteter, evt. noget som du ikke har gjort tidligere hen, og såfremt du vil hygge dig i selskab med dine venner og veninder. I anledning af at det jo var en idrætsefterskole, fik man motion alle hverdage. Jeg kunne simpelthen ikke gøre nok motion til sidst, så derfor var det jo meget gavnligt, at det tilmed var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er nyttig for dig, såfremt du behøver mere energi og godt vil blive mere frisk, sund og rask og tilmed glad. Begynd på en efterskole – design og musik samt sportsgrene! Det er bare et godt råd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>