En god påhængsmotor i den bedste standard til ethvert behov

Er din gamle påhængsmotor itu? Vi kan klare udbedringer af din gamle påhængsmotor eller måske være leverandør af en helt ny påhængsmotor. Vi sælger båd- og påhængsmotorer fra anerkendte producenter, eksempelvis japanske YAMAHA. Vi har fire-takts motorer /m power fra 2,5 til ca. 350. Når man elsker at sejle, er det essentielt at købe den rigtige påhængsmotor, så udstyret er på plads. På trods af at vi ordner justeringer af defekte både og påhængsmotorer hurtigt, er det unægtelig til gene at skulle vente på. Du kan få en god påhængsmotor, som der er perfekt til fart, idet du står på vandskisport. Har du derimod blot en mindre kragejolle og/eller en sejlbåd, du vil give back up i vindstille vejr, kan du vælge den rette påhængsmotor gennem os med færre heste-kræfter. Herigennem får du en optimal påhængsmotor til nøjagtigt dit behov og du spilder ikke moneter på en alt for dyrtkøbt påhængsmotor, og som du overhovedet ikke har behov for.

At sejle er skønt. Du kommer ud i luften og natur, og DK er jo omgrænset af hav. Med den rette påhængsmotor udgør det en glæde at komme sætte båden i vandet. Derudover er du fri for at være bange for at knock outes af en sejlbåds bom i hovedet, hvis du ikke sejler med et sejl. En oplagt mulighed er at kaste sig ud i bådferier i sommerferien i Danmark, så snart man har en power-fuld påhængsmotor til sin yacht. Det handler om at have nok heste-kræfter samt en kvalitets 4-takst motor fra mærket YAMAHA eller evt et anderledes kvalitets brand. Du kan ydermere erhverve dig det rigtige tilbehør til båden hos os til sjov vandsport og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>