En kompleks måned med vikarbureau, outplacement og rekruttering i Odense

Det var nogle anspændte uger på arbejdet her i Odense! Først skulle jeg benytte outplacement – Odense, derefter vikarbureau – Odense og til sidst rekruttering – Odense.

Denne måned begyndte med, at det var en nødvendighed at opsige en medarbejder, og dette var ganske følsomt for ham, derudover også mig. Til mit held fik vi begge hjælp af outplacement Odense gennem hele processen fra begyndelsen til slutningen. Outplacement Odense startede med at hjælpe mig med selve fyringen og så min kollega med at komme sig over det og finde et nyt job.

Allerede et par dage efter var der en anden medarbejder, der kom og sagde, at vedkommende havde brug for at gå på orlov, men at jeg jo eventuelt kunne ringe til et vikarbureau, Odense. Det ophidsede mig en del, fordi det er en af de bedste kollegaer, som er på arbejdet. Dagen efter ringede jeg derfor til et vikarbureau Odense, der med det samme ville starte på at få en vikar, som kunne erstatte min kollega.

Forleden dag gik jeg i gang med rekruttering, Odense for at finde en medarbejder til at arbejde i mit firma som erstatning for min afskedigede kollega. Jeg begyndte på rekruttering Odense ved at lave en god arbejdsbeskrivelse, og nu gik jagten i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg finder vel snart den rigtige kandidat til stillingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>