En kvalitets altan er et gode fra adskillige sider

Da jeg voksede op, eksisterede der konstant en eller flere altaner i forbindelse med vores ejendom. Vi har adskillige pæne faktorer at fortælle i forhold til kvalitets altaner, eftersom de danner en base for en lang række fordele. Glasåbningen ud mod hjemmets altan skaber den effekt som det første, at der skabes et større lysindfald i det enkelte rum. Lejligheder kan da ellers godt have en tendens til at komme til at være noget skyggefulde. Hernæst er det muligt om vinteren tage skridtet ud på den gode altan og derpå føle, hvor mange lag beklædning, én har brug for at have på. En sådan fordel vil man klart kunne glæde sig over på alle årstider. Mest udtalt er altaner naturligvis et stort plus gennem sommeren, idet man her kan boltre sig med super gode grillparty’er, mens da jeg var helt lille rådede jeg faktisk også over en mindre minisandkasse på betonen ude familiens altan. Min far + mor var egentlig egentlig lidt nere solbrun end andre folk, og det er klart, at voksne og børn med rådighed over sydvendte altaner har mulighed for langt mere solskin i forhold til personer, der ej har. Personer i besiddelse af et stort haveareal, er selvsagt de de mest solbrændte.

Min familie har hver år haft store altaner og akkurat herfor, har det i udtalt grad været ulideligt at avære bosiddende hvor der ikke er altaner tilbyddet hjemmet i løbet af de senere år, mens jeg har været flyttet til min egen adresse. Jeg var herfor virkelig begejstret, dengang jeg fik et brev fra ejendommens bestyrelse for nyligt. Her kommunikerede bestyrelsen, at der skal bygges en ny altan til hver eneste hybel i ejendommen. Jeg har drømt om en fin altan i lang tid, hvorfor det kommer til at være en fornøjelse at blive ejer af en stor altan. Min nye altan skal være akkurat ud for stuen, og det er egentlig super duper. Det forøger faktisk en stue med et udendørsrum, og det er der markant brug for. Jeg kommer til at kunne gå ud i friheden på min altan direkte fra min egen stue. Idet jeg bor helt oppe kommer det i den grad til at være en stor fremgang. Jeg kan dermed ikke glæde mig for meget eller besynge meningen med store altaner overdrevet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>