En virkelig god kaffeautomat på jobbet – men også i hjemmet

Jeg er ved en computer dagen lang, og mit job foregår på et kontor. Jeg er vild med mit arbejde, men så når jeg tager hjem, så skal jeg dog hjem til mit andet arbejde – og det er nemlig mine tre børn. Jeg ejer et nydeligt hjem med Peter og vores tre smukke børn på tre, seks og otte år. Min familie er det bedste, jeg ved, men det er besværligt at passe både job samt børn. Ikke des mindre sover jeg dårligt om natten, fordi min søn på tre græder meget, og det betyder, at jeg må vågne og få ham til falde i søvn. Det betyder, at jeg oftest er søvnig når jeg er på arbejdet, men gudskelov er der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Det første, jeg gør, når jeg er ankommet på arbejde, er, at styrte hen til vores kaffeautomat og lave en kop kaffe. Igennem tiden har vi haft flere kaffeautomater, men ikke alle sammen har været lige gode. Vores seneste nye kaffeautomat er uden tvivl den bedste af dem alle, og derfor må jeg nu sige, at en vidunderlig kop kaffe altså kun laves fra en god kaffeautomat ligesom denne.

Koffeinen i kaffen gør, at jeg forbliver vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen hos en dejlig kop kaffe. Jeg nyder to kopper, imens jeg er på arbejde, men imens jeg er derhjemme, har jeg bare ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig egentlig talt temmelig meget, og derfor vil jeg gerne slubre en kop kaffe, når jeg er kommet hjem fra arbejde og evt. om aftenen. Det er sådan en kaffeautomat, som vi har på kontoret, som mig og min mand overvejer at anskaffe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>