Glasblæsning af aluminium har mange dekorative fordele

Søger du en ideel overfladebehandlingsteknik af aluminium eller rustfrit stål, er glasblæsning af materialet i de fleste tilfælde den mest soleklare valgmulighed. Med en glasblæsning får du reelt chancen for at transformere stålets hårdhed til en flot samt ensartet overflade. Dette kan man først og fremmest fordi, at man ved en glasblæsning fjerner urenheder i overfladen så hensynsfuldt, at den efterlades helt perfekt. Det indebærer, at en professionel glasblæsning er ideel til alle anvendelsesområder fra hospitalsudstyr til køkkenudstyr.

En af de største fordele ved glasblæsningsteknikken i stedet for øvrige overfladebehandlinger til aluminium er dog, at den form for glasperler, der anvendes under processen, ikke er slibende som det eksempelvis forekommer ved sandblæsning og lignende teknikker. Den manglende afslibning fører ikke alene til den lange række af æstetiske fordele, som der er ved netop glasblæsning. Samtidig bevirker den manglende slibende effekt, at det som udgangspunkt ikke vil være en nødvendighed at få lavet et efterfølgende bearbejdningstrin som eksempelvis anodisering for at udviske trækstreger samt få en optimal holdbarhed.

Hyrer du et erfarent sliberi til at udføre glasblæsning for din forretning, er der ikke nogle begrænsende forhold for, hvilke muligheder du og dit firma får rent æstetisk, såfremt du vil betale lidt flere penge for at få lavet en specialopgave. På enkelte stålsliberierrundt omkring i landet kan dit firma fx få lavet glasblæste virksomhedsnavn og logo på emner som eksempelvis skåle ved hjælp af en specialudviklet glasblæsningsmetode. Ydermere kan din virksomhed i de fleste tilfælde få glasblæst andre materialer som f.eks. træ som både serie- og stykproduktion til meget konkurrencedygtige priser ved de fleste afslibningsværksteder.

Leder du efter en helt unik bearbejdningsmetode, findes der af den grund adskillige årsager til, hvorfor du skal satse på glasblæsning i stedet for de øvrige overfladebehandlingsmetoder til aluminium og rustfrit stål på markedet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>