Invester i professional Executive Search og ansæt den rigtige ledelsesprofil

Vil du sikre, at dit firma vækster, er det nødvendigt, at I råder over den rette chef. Dette gælder både i hverdagen og i tilfælde af udfordringer i firmaet. Dertil er effektiv ledelse i en virksomhed afgørende i forbindelse med en forandringsproces. Det er imidlertid ikke altid let at rekruttere præcist den topledelse, som er nødvendig for dit firma i den aktuelle situation. Som følge deraf kan Executive Search eller Interim management vise sig at være den bedste løsning.

Er jeres virksomhed gået i stå midt i en udfordring, hvor I har behov for en velkvalificeret mellemleder, som formår at sørge for en korrekt forandring, udvikling samt implementering ASAP? Så er dine fordele ved Interim management utallige. Plusserne er gældende lige meget, om der er behov for en almen chef eller ledelse af eksempelvis salg. Din virksomhed er nemlig sikret en topprofessionel ledelsesprofil, som vil kunne tiltræde så snart ansættelseskontrakten er indgået, såfremt I bruger penge på Interim management ved en rekrutteringsvirksomhed.

Er I på udkig efter en ny chef på permanent basis, og har du brug for at være en del af alle dele af ansættelsen, bør I se nærmere på Executive Search hos en headhunter. Ved denne metode arbejdes der med rekruttering af ledere på højt niveau, og sammenspillet med jeres ansættelsesudvalg, er i højsædet. Du er derfor en central samarbejdspartner lige fra udformningen af den optimale jobbeskrivelse til udvælgelsen, hvis I får hjælp i form af et Executive Search forløb. Desuden bliver der fulgt op utallige gange om måneden i løbet af prøvetiden.

Overvejer I, om professionel ledelsesrekruttering som for eksempel Interim Management er den ideelle løsning i forbindelse med reel udfordring på ledelsesfronten i jeres firma? Med en samarbejdspartner, som har den rigtige ekspertise vil der være en væsentlig fordel uanset, om du ønsker hjælpe til f.eks. Executive Search eller en anden form for ledelsesrekruttering. Tøv derfor ikke med at forhøre jer ved en headhunter, som kan bringe din virksomhed sikkert i mål med at vælge din nye topchef.