Kan professionel vinduespudsning i København og på Frederiksberg laves til lave takster?

Her i min andelsboligforening har vi de sidste to-tre uger kigget efter en virksomhed, der tilbyder vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet til ok takster. Inden da har det været andelsboligforeningens ejendomstekniker, der stod for renhold såvel som alm. vedligeholdelse indendørs og udendørs. Den mere besværlige vedligeholdelse, som for eksempel indvendig og udvendig vinduespolering, er så blevet udført i forbindelse med vores arbejdsweekender, mens vi som andelshavere selv har skullet vaske vores egne vinduer.

Viceværten i andelsforeningen er imidlertidig ved at blive ældre. Det betyder, at den almindelige rengøring såvel som vedligeholdelse i ejendommen ikke kan blive udført. Samtidig er tilslutningen til vores arbejdsdage blevet meget mindre. Der er således ikke nogen udvej. Vi er tvunget til at beslutte os for en holdbar løsning på den påkrævede rengøring af vores fællesarealer og vinduespudsning, så ejendommen også fremover ser fin ud og ikke sygner hen.

I forbindelse med bestyrelsesmødet i forrige uge blev vi til sidst enige om at finde et firma, der udfører rengøring og vinduespolering i København. Der er dog talrige valgmuligheder, såfremt man undersøger, hvad for nogle firmaer der kan tilbyde vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet for beboelsesejendomme som for eksempel andelsforeninger, og det er lettere sagt end gjort at beslutte sig for, hvad for et firma man som andelsboligforening skal vælge til jobbet.

Som formand for bestyrelsen i min andelsforening, vil jeg derfor lave en forespørgsel, om der måske er en eller flere her på bloggen, der har gode råd om at ansætte et professionelt rengøringsfirma til vask af trapper samt vinduespolering her i København. Samtidig ville det være rart at høre nærmere, om en eller flere af jer i den sammenhæng kan give os nogle velmenende råd, om hvilke forhold vi f.eks. skal være på vagt overfor, inden vi vælger en virksomhed og, om en eller anden her på bloggen ligger inde med en indikation af, hvad priserne er på vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>