Lamper findes i en masse udformninger, så du kan let opsøge din yndlings

I flere sæsoner har jeg glædet mig til at besidde den perfekte ejendom, som jeg lige har erhvervet! Bred virker villaen & nyrenoveret, med et fedt bad plus en balkon, som jeg glæder mig til at bruge om sommeren. Det eneste som jeg savner nu, er faktisk adskillige lamper, for jeg har næsten erhvervet alle de møbler, som jeg savner. Jeg har fundet ud af, at det rent ud sagt er ret betydningsfuldt hvilke lamper, der findes i et hjem.

I første omgang bør der uden tvivl være lamper hvor det bliver praktisk, dog man bør ikke blot bestille de billigst mulige lamper, for de har altså indflydelse på indtrykket af hele hjemmet. Jeg overvejer, at jeg eventuelt kan bestille anerkendte lamper til spisestuen – evt. tre Poul Henningsen lamper til at sætte over bordet. De der LED spot lamper og lamper under skabene, der giver lys direkte ned på køkkenbordet, overvejer jeg i mit køkken. Til entreen havde jeg egentlig funderet på en flot lysekrone, som har mulighed for at give mennesker en god velkomst til villaen. På badeværelset eksisterer der allerede fine lamper, så dem er jeg ej nødsaget til at at skifte.

At finde nogle bord lamper til sofahjørnet og soverummet, som man fx kan bruge til at læse blade, vil dertil blive en udmærket idé. At de perfekte lamper får mulighed for at forbedre min villa, tror jeg på, oveni at jeg aldrig er nødsaget til at sidde i en mørk lejlighed.