Mangler en kano at leje til en kanotur ned ad Gudenåen

Som lille pige var jeg sammen med min familie på kanotur Gudenåen i sommerferien. Senere hen var jeg tillige på kanotur med ungdomsskolen. Det, der er fælles, for hver og en af turene i kano Gudenåen er de talrige minder om en sommer propfuld af godt fællesskab og fysiske udfordringer i den idylliske natur i Midtjylland. Både fra timerne i en kano på de utallige søer i området eller i selve Gudenåen og de rare sene timer på teltpladser på bredden. Jeg husker desuden stadig den fantastiske oplevelse, da jeg for allerførste gang prøvede at styre en kano langs Gudenåen.

I dag er det faktisk ret lang tid siden, at jeg sidste gang var med på kanotur Gudenåen. Siden dengang har jeg fået en en pædagoguddannelse såvel som et arbejde og ikke mindst en dejlig partner. Forrige forår fødte jeg desuden vores fælles barn, der nu kan siges at være så stor, at jeg for noget tid siden begyndte at tænke over, om tiden var inde til tage min egen familie med af sted på kanotur langs Gudenåen. I lørdags tog vi beslutningen over et glas rødvin med min mand efter puttetid. Det betyder, at vi nu leder efter et sted med familietilbud på kanoudlejning Gudenåen. Ellers tror jeg, at et kanoudlejningssted ved Tørring er oplagt.

Det, som jeg fisker efter, er i den anledning, om der er en eller anden her på bloggen, der har kendskab til det rette sted med kanoudlejning Tørring eller måske udlejning af kanoer tæt på Gudenåen eller alternativt Silkeborgsøerne? Det må så vidt muligt være et sted, der har sammensat godt tilbud på en kanotur i Midtjylland der er målrettet børnefamiliers behov. Har du en idé til, hvor jeg kan få det bedst mulige tilbud på kajak- og kanoudlejning i nærheden af Tørring samt Gudenåen, så skriv under indlægget, så jeg kan samle nye minder fra kanoture i selskab med min kæreste og mit barn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>