Min manglende indsigt i oliemotorer og kraneftersyn og angående ikk at vide hvad reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger og hydraulikmotor er

Min mand har fundet nyt job i et fornuftigt firma, der arbejder med hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, kraneftersyn og oliemotorer. Gustav er ganske uprøvet i faget og har ikke stor viden om reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, lynkoblinger, oliemotorer og hydraulikmotor endnu. Jeg kan heldigvis opfatte fra ham, at dem han arbejder med lader til at være ganske flinke og rigtig talentfulde. Så jeg tror han hurtigt bli’r dygtigere, sådan at han kan være behjælpelig over for virksomhedens købere.

Hvad mig selv angår ved jeg (selv sagt) ikke en skid om hydraulikmotor, oliemotorer, lynkoblinger, kraneftersyn og reparation hydrauliske cylindre. Jeg kan nok komme med et gæt på hvad kraneftersyn er. Det må indebære at gennemgå, at den pågældende kran kører som den skal og ikk ud af det blå risikerer at gå i stykker eller noget lignende. Hydraulikmotor, lynkoblinger og reparation hydraulisk cylinder aner jeg derimod ikk hvad er. Jeg husker også mest oliemotorer fra farfars båd og varmefyr. Til professionelt brug – ik rigtigt.

Derfor er det ik undertegnede, gemalen har gode muligheder for at snakke med mht kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, oliemotorer og hydraulikmotor. Men at have en ny jobsituation er jeg fortrolig med, så den oplevelse har manden og jeg nogle dybe samtaler angående efter arbejde.