Mødefaciliteter nær ved København med rum til faglighed og afslapning

Står du i spidsen for planlægningen af et kursus ved København og omegn, og ønsker du at booke nogle inspirerende kursuslokaler? Med årevis baggrund som kursuscenter råder vi over ekspertisen til at udgøre rammerne for alle former for professionelle sammenkomster fra afdelingsmøder til medarbejderworkshops. Derfor stiller vores medarbejdere altid mange spørgsmål, så vi har al den viden der er brug for om, hvilke ønsker du har til medarbejderne såvel som vores kursuscenter. Denne viden bruger vi til at facilitere, at du får de mest fordelagtige konferencelokaler, som hver og ét er udstyret og indrettet til at udgøre en unik ramme for et optimalt fagligt miljø for dit arrangement.

Ved ethvert kursus vil kursisterne få behov for indlagte pauser, hvor de får mulighed for at samle tankerne og koble af. Til det formål har vi indrettet et komfortabelt stillerum her på konferencecentret, hvor konferencedeltagerne har chancen for at blive puslet om i en særlig massagestol eller endda sidde med høretelefoner og samle tankerne til den ønskede slags musik. Ønsker nogle af dine gæster at komme lidt udenfor, er det tillige en oplagt mulighed at låne en af vores MP3-afspillere, som er fyldt med meditationsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores eget parkanlæg. Vil du finde frem til nogle attraktive mødelokaler til et kursus, er der dermed et væld af gode grunde til at tjekke vores kursuscenter ud.

Det er blandt andet muligt for dine gæster at tanke op når der er pause ved hjælp af nogle af forfriskningerne, der står parat på de små buffeter rundt omkring nær ved konferencelokalerne, hvis du lejer vores kursuscenter. Ydermere kan du forkæle dine konferencedeltagere med en luksuriøs morgen- og frokostbuffet og ikke mindst en gourmetmiddag af friske råvarer, der for det meste er økologisk producerede. Gourmetkøkkenet på konferencecentret vil naturligvis tillige gerne lave specialtilpassede menuer i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine mødedeltagere, på bestilling.

Der er tillige et fantastisk vue til de smukke træer i den omkringliggende park fra samtlige kursuslokaler, som desuden fremstår som indbydende med et smukt interiør. Endvidere er samtlige mødelokaler her på konferencecentret udstyret med alt det udstyr, som man som arrangør muligvis kan få brug for under et kursus eller lignende mhp. at gøre det nemmest muligt for dig som møde- eller konferencearrangør. Kursuslokalerne er således udstyret med hjælpemidler som for eksempel state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, smartboards, flipover, computere, trådløst internet og projektor. Det hele er som en selvfølge i høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>