Modvirk dissemineret sklerose eller andre autoimmune sygdomme ved hjælp af sklerose behandling med Interferon Beta fra Merck Serono

For nyligt slog lynet ned i min lille families altid harmoniske tilværelse. Længe har jeg lidt under at være rigtigt træt og ikke mindst haft en besyndeligt snurrende fornemmelse i fødder og hænder. Ikke desto mindre havde både min kæreste og jeg slet ikke forberedt os på det kæmpe chok det var, da den praktiserende læge præsenterede os for den frygtede diagnose. I kølvandet på en masse neurologiske undersøgelser var dommen nemlig ikke til at være i tvivl om: jeg lider af multipel sklerose, der er en af de mest skræmmende autoimmune sygdomme [www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php].

Det som har optaget mig meget siden jeg fik diagnosen er, lige præcis hvad et liv med sklerose vil komme til at betyde for mig som person såvel som for min mand og vores skønne unger. Er det stadig muligt for os at tage på de storbyrejser, som vi holder så meget af, og kan jeg tonse rundt på legepladsen med børnene? Der er ingen tvivl om, at jeg absolut ikke er parat til at sige farvel til de ting. Af den grund har jeg besluttet mig for at se nærmere på mulighederne for en effektiv sklerose behandling mod sygdommen.

En af de absolut populæreste medikamenter i verden til at behandle sklerose og lignende autoimmune sygdomme er helt sikkert Interferon Beta [www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php] fra Merck Serono [www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php]. Det skyldes, at Interferon Beta sklerose behandlingen bremser den nedbrydning af det beskyttende lag omkring nerverne, som sklerose fører til. Ved at anvende medicinen fra Merck Serono kan man af den grund tit både øge mellemrummet mellem angrebene og formindske deres skadelige virkning.

Inden jeg beslutter mig for at sige ja til Merck Seronos behandling, vil jeg alligevel gerne spørge, om der er en venlig sjæl herinde, der har erfaring med mulige gener såvel som resultater ved Interferon Beta mod dissemineret sklerose?