Når man istandsætter, så put de bedste foldedøre i

Her på bloggen ønsker jeg at fortælle lidt forskelligt i relation til erfleksionerne i forlængelse af husrenovation. Bor du i en murermestervilla eller et tilsvarende ældre hus, er de nye plastvinduer, der er kommet ind på byggemarkedet, en enestående plus klimavenlig vinduesløsning for dig. Plastvinduernes udformning og konstruktion er designet med henblik på passe sammen med de mere traditionelle byggestile. Ydermere er det klassiske ydre udført med en exceptionel funktionalitet i det enkelte plastvindue, som er konstrueret til at stemme overens med de senere års stramme regelsæt i forhold til hvor meget energi man må bruge i boligen. Beslutter du dig i stedet for at investere i plastvinduer i Greenline serien, er du sikret et pvc vindue med et enestående design, der som udgangspunkt leveres med energiruder samt hvide vinduesrammer.

Der findes dog mange andre essentielle valg at tage når det gælder huse. F.eks. udestuer,, udendørs skydedøre, terrasseoverdækning samt flere andre døre- og vinduevalg. Går du og sukker efter en eksklusiv krydsning fra for eksempel din vinterhave og ud til haven? Flotte foldedøre er smarte samt meget hensigtsmæssige, fordi døre som disse åbner for utallige alternativer. Du kan fx få designet en fantastisk udestue eller en ny vinterhave med tre skydedøre eller foldedøre i stedet for faste murevægge, herigennem kan du omdanne vinterhaven til en terrasse med praktisk terrasseoverdækninger på de meget varme dage i juli og august. Vi samarbejder med mærket Solarlux, som ligger i toppen mellem de bedste europæiske producenter af en kvalitets skydedør.

Vores sortiment af plastvinduer (der er udadgående) fra Danline Klima serien er en unik og miljøvenlig viduesudvej for dem, som bor i et halvgammelt hus. Hvert plastvindue er lavet til at føje vores tids strenge krav til energiforbrug i i boligen. Bor du i et hus i en traditionel dansk byggestil? I vores sortiment har vi stilfulde udendørs skydedøre i samme look & størrelse som almindeligt træ. Idet du istandsætter, må du således bare afgøre med dig selv og ægtefællen, hvad for en form for bl.a. døre du helst vil have. Som det næste følger naturligvis en større renovering ind til, at hjemmet bliver som I drømmer om. Og husk nu også terrasseoverdækning, således får du langt mere fornøjelse af terrassen ved dit hus