Økologisk kylling, økologisk oksekød og også økologisk kød bliver helsekost

Økologisk kød: slet intet er sundere. Sammenlignet med ordinært kød, er smagen bare helt vildt meget mere perfekt, uanset om der er tale om økologisk kylling eller økologisk oksekød. Der kan findes flere positive grunde til at nyde økologisk kød. Økologisk kylling, bl.a., smager klart anseligt mørere i kontrast til de der kedelige fjerkræ, der fås hos købmanden. At økologisk oksekød kommer fra okser, som levede frit på græsmarken, er uden tvivl enkelt at smage. Det er godt at vide, at man desuden ikke er nødt til indtagelse af diverse kunstgødningsstoffer. Økologisk udnyttelse af jord, der jo sørger for kost til de økologiske landbrugsdyr, er man dertil desuden medvirkende til at fremme, ved at vælge økologisk kød. Få økologiske gulerødder bør man med god samvittighed uden besvær finde til forret til økologisk kød. Når man indser, når den som økologisk kylling levede et vildt liv, dertil slet ikke er holdt i en kasse for evigt, føles det desuden da rart.

Jeg synes ganske rigtigt, at kødet betaler sig, på trods af, at det da uden diskussion kan tænkes, at økologisk kød, frem for alt økologisk kylling samt økologisk oksekød, findes mere dyrt i forhold til normalt kød, hvis man får saftigere smag, lykkeligere dyr og man tilmed bidrager til en grønnere livsstil. Økologiske frugter, tørvarer plus økologiske cremer, samtidig med økologisk oksekød, er det tilmed muligt, at bruge penge på. Danmark begynder at holde af dig, hvis du kommer i gang med at anskaffe økologisk kød i morgen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>