Om rørbearbejdning med bukkeværtøj til udstødningsrør og at arbejde inden for profilvalsning og bukning af rør

Har jeg egentligt strejfet min gemals job? Manden min jobber med bukning af rør, udstødningsrør - www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm, , profilvalsning - www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, , bukkeværktøj og rørbearbejdning - www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, . Garanteret overvejer I, hvad for noget alt det her er. På den måde ville jeg helt sikkert have det, såfremt jeg ikke var gift med manden og hørte om rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning tit.

Profilvalsning, bukkeværktøj, rørbearbejdning og bukning af rør er f.eks dét, der bliver brugt til udstødningsrør – eller udstødningsrør i større modeller på fabrikker. Eller de dér flotte glatte gelænderrør, som hænger i indgangen ved min arbejdsplads. Emil er inden for rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Super awesome. Arbejdet med rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, bukkeværktøj og profilvalsning ligger langt fra det jeg laver. En stor kontrast.

Det er sgu praktisk, at jeg og ham kan have så divergente arbejdsområder som Alexander McQueens nyeste runway, butiksdrift og kollektionsindkøb versus rørbearbejdning, profilvalsning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til gode udstødningsrør

Nu tænker jeg over, hvad du og din partner jobber med. Kender I til rørbearbejdning, udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning eller ligefrem selv har job indenfor denne industri.

Bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj blev hermed kommet ind på denne ene gang her på min blog. Hermed ved jer derude så en smule om mandens arbejde. I læsere må skrive, såfremt I vil høre mere omkring bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, hvis ikke vil jeg undlade at gå yderligere ned i temaet. Haha.