Professionelt faldsikringsudstyr i høj kvalitet gør risikoen for uheld mindre

På byggepladser af enhver størrelse er uddannelse samt et passende fokus på sikkerhed essentielle parametre. Som følge heraf er det nødvendigt, at du altid tænker arbejdsforholdene nøje igennem, såfremt du du som entreprenør f.eks skal til at vælge nye hjul, taljer eller faldsikringsudstyr. God planlægning såvel som ordentlige instruktioner til alle ansatte på byggepladser i alle størrelser er den absolut bedste måde at begrænse risikoen for alvorlige arbejdsulykker forårsaget af forkerte hjul på. Dertil bør alle taljer altid betjenes rigtigt, og de skal have løbende serviceeftersyn.

Såfremt du finde det rigtige faldsikringsudstyr, er der adskillige sagsforhold, som du som arbejdsgiver altid skal tage i betragtning. På byggepladser og lignende er arbejdsulykker forårsaget af fald nemlig nogle af de de allerfarligste ulykker. I forbindelse med køb af forskelligt faldsikringsudstyr til din byggeplads skal du af den årsag være sikker på, at faldsikringsudstyret som udgangspunkt er blåstemplet efter europæiske standarder og love. Ydermere skal alle slags sikkerhedsudstyr til faldsikring have et årligt eftersyn og byttes ud efter maksimalt 4-6 år fra anskaffelsen, fordi at den normale levetid for de fleste slags faldsikringsudstyr er dette tidsrum i praksis.

Per definition er der også mange elementer, der altid bør tages med i overvejelserne når du skal vælge hvad for nogle hjul, der faktisk vil imødekomme dit entreprenørfirmas ønsker og behov på optimal vis. På det grundlæggende plan bør du tænke over, om virksomhedens næste gummi hjul kun skal bruges til tider, eller om de bør være stærke nok til at holde til en bestandig brug. Det vil nemlig have stor betydning for apparaturets maksimale levetid foruden apparaturets sikkerhed samt anvendelighed for dine ansatte, hvilke rustfrie hjul, du investerer i til dit firma og hjulenes belastningsevne.

Er det i stedet taljer eller kranvægte, som du skal anskaffe til din byggevirksomhed, er der tillige mange forskellige muligheder at vælge imellem. Alt efter behovene i dit byggefirma, kan du fx anskaffe manuelle eller el-drevne taljer med stor eller lille bæreevne. Inden du gør dit endelige valg af automatiske taljer, bør du som følge deraf til hver en tid sørge for, at du modtager den vejledning, som du har behov for. Uanset, om du som arbejdsgiver står over for at skulle vælge personligt faldsikringsudstyr, taljer eller nye rustfrie hjul til dit entreprenørfirma er dit behov for en professionel rådgivning selvfølgelig til enhver tid gældende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>