Rekruttering Allerød – har du overvejet et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Herlev [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81]

”Vores samarbejde med et professionelt vikarbureau har sikret vores virksomhed kvalificere rådgivning, sparring og forretningsudvikling, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Esbjerg [www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81]

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed med vækst, og de sidste 8 år er vi øget fra 6 til over 20 medarbejdere. Vi har haft behov for de mest kompetente ansatte, så vi kunne holde trit med alle vores byggerier. Jeg kan bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. Vikarbureauet kan endvidere være behjælpelige, hvis du kunne tænke dig ekstra hænder ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81]

” Vi har flere gange hos Kip Industriudvikling A/S gjort brug af et professionelt bureau til rekruttering Allerød. Vi får en grundig og seriøs hjælp, der sparer os tid og finder os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi kommer først med vores forventninger, og så finder de de mest kompetence kandidater, som vi så fælles møder og vurderer. Vi behøver ikke at skulle læse over 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at belyse og udvælge den rette kandidat. Firmaet styrer ganske enkelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske enkelt ved at søge på ”rekruttering allerød”

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og søger flere kompetencer på CV’et? Så kan du overveje at få et godt job ved at registrere dig hos et bureau. Her er det muligt både at finde småjobs og prøve dig selv af i diverse korte ansættelser – eller finde det faste trygge job.