Rekruttering i København er vigtigt for store firmaer

Jeg fandt mit tidligere job via rekruttering København. Jeg arbejdede der i lang tid, og jeg var meget tilfreds med det. Jeg blev dog afskediget, så jeg benyttede mig af outplacement i København, der virkelig var en god hjælp til mig. Nu har jeg fundet et nyt job via et vikarbureau – København. Og det virker som et glimrende arbejde, som jeg nok også bliver vild med.

Det er snart ti år siden, at jeg kontaktede et selskab, der arbejdede med rekruttering, København. Da mit daværende selskab så manglede en til medarbejder og ringede til rekrutteringsselskabet, blev jeg fundet i databasen, og dermed kom jeg til en jobsamtale. Det sluttede med, at jeg blev ansat. Rekruttering – København var meget enkelt, og jeg kan kun lægge et godt ord ind for det til både jobsøgende samt firmaer. Grundet af at der skete fornyelse i firmaet, opsagde de mig, hvilket chokerede mig. Til alt held havde min arbejdsgiver forinden kaldt op til et selskab, der ordnede outplacement, København, og det hjalp mig meget med at komme mig over det.

Outplacement København -bureauet kom med et forslag, at det var en mulighed at kontakte et vikarbureau København, hvilket jeg gjorde. En medarbejder fra et selskab, lignende mit daværende, gik på sygdomsorlov, og jeg fik dermed et vikarjob på et års varighed. Jeg tror dog, at jeg muligvis kan blive ansat fast når det er slut med vikarjobbet. Vikarbureau – København fik det til at være rigtig let at skaffe et nyt arbejde samt simpelt for mit nye selskab.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>