Rekruttering Viborg – har du overvejet at vælge et professionelt vikarbureau?

Rekruttering Aalborg

”Vores samarbejde med et super rekrutteringsbureau har sikret vores firma den bedste sparring, forretningsudvikling og rådgivning, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, administrerende direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Aalborg” og fandt frem til rekrutteringsbureauet.

Rekruttering Kolding

” Vi har flere gange hos Kip Industriudvikling A/S søgt hjælp hos et professionelt bureau til rekruttering Kolding. Vi får en grundig og seriøs sparring, der sparer os tid og sikrer virksomheden den den mest kvalificerede ansatte. Vi kommer i første omgang med vores behov, og så finder vikarbureauet de rette kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Vi behøver ikke at skulle skimme ignenem uanede mængder af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at belyse og finde den rette kandidat. De ordner simpelthen det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg

”K&I Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 3 år er vi vokset fra 6 til over 30 medarbejdere. Derfor har vi haft brug for de mest kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med alle de konkurrencer. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De kan også assistere, hvis du kunne tænke dig vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og behøver noget på Cv’et? Så kan du overveje at skaffe dig jobbet ved at registrere dig hos et bureau. Hos sådan et sted kan du både finde projektansættelser og teste dig selv i forskellige små ansættelser – eller finde det faste trygge job.