Renovering og ny energimåler i mit hjem

I min boligblok er vi opstartet med en større renovering. Arbejdet her involverer selvfølgelig de store steder som badet og køkkenet samt for eksempel ordentlige afløbsrør. Dog forandres der ydermere ting og sager på energi- og varmeområdet. For eksempel har jeg fået en forbedret energimåler i skabet i boligen, og den gør såvel energi aflæsning som mit varmeregnskab særdeles meget lettere. Min nye energimåler, som jeg fik, har navnet varme- og kølemåler. Og der er så mange bonusser okring denne. Denne har en meget stor nøjagtighed, samt min udgave har adskillige opgaver for tilslutning. Energimåleren er designet med vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på faste tidspunkter af lejlighedens måler. Og dog, jeg ved det ikke, da jeg skulle dette med den, jeg havde før. Men jeg er ikke bevidst, omkring om hjemmets nytilkomne inventar er fancy i en sådan grad, at mit energiselskab evner at udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget uden, at de skal ind i lejligheden. Hvorom alting er, må det være afgørende at få en aflæsning for at holde styr på det. Fordi jeg bliver nødt til at benytte aflæsningen til det private varmeregnskab, samt at derudover skal foreningen også bruge angivelserne, fordi at de laver et fælles regnskab for varme hvilket har et overslag over, hvor meget os beboere respektivt må betale at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Og formentlig derfor er jeg vild med den nyinstallerede måleinstallation, idet jeg derved er klar over, at det var den mest præcise af alle aflæsninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>