Så prøver jeg at håndsy et kostume til sidste skoledag på egen hånd

Det at lave eller leje et kostume er aktuelt for mig lige nu. Jævnligt handler det om at have de rette fastelavnskostumer foruden nu her ydermere det rette kostume som egner sig til sidste skoledag. Jeg har jo en dreng i tiende kl. samt tvillinger (piger), der er meget yngre. Personligt har jeg i en årrække lejet professionelt lavede kostumer til fastelavn til mine børn, men her i år måtte jeg prøve at skabe dem på egen hånd.

Jeg tog hjem og begyndte på at sy tøsernes fastelavnskostumer, efter jeg havde været inde i stofforretningen og købt noget brugbart. De blev opstemte, idet de fandt ud af, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at se dem i de fastelavnskostumer, jeg laver, når de er færdige. For resten lovede jeg mine unger at være i børnehaven, når de skal klædes ud. Så vil jeg samtidig lige kunne blære mig med, at jeg selv har kreeret hver deres kostume til fastelavn.

Den ældste skal som nævnt også have udklædning til sin sidste skoledag, og denne begivenhed er en dato, han har haft countdown til hele året. Der er endnu en del uger til, men jsammen med ham er ejg er gået i gang med at diskutere, hvilken udklædning det skal være. Han er ikke til hjemmesyede kostumer, så her har han googlet en cool online shop, og her kan man udvælge et fint kostume til alle målgrupper – altså legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Af denne grund tror jeg sådan set, at udgangen bliver, at jeg lejer hans kostume fra siden her, og med denne internetbutik bliver sønnen på sidste skoledag rigtig fin.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>