Trailer på tilbud søges til vores nye bil med vaskeægte jydekrog

Nu hvor Sara og jeg er blevet et småborgerligt dansk ægtepar med parcelhus, ligusterhæk, to veldresserede poder og ikke mindst en bil med den berygtede jydekrog, er tiden nu inde til, at vi vil købe den trailer, der jo burde være fast inventar i parcelhuset. Som ’The new kid on the block’ er jeg imidlertid en smule uerfaren i denne nye fagre verden. Derfor er det nok bedst at høre, om der findes nogle af jer mere erfarne husejere, der kan give os en idé om, hvor i landet man kan score en billig anhænger, der er eksemplarisk til vores behov?

Reelt er vores forventninger til traileren overhovedet ikke noget at skrive hjem om. Vidunderet skal bare kunne bruges til de banale gøremål, som hører til at have eget typehus samt en stor have. Det medfører, at traileren skal bruges til at bringe skrammel såvel som haveaffald på kvarterets genbrugsplads. Vores nye anhænger skal desuden også måske anvendes til en familieudflugt til Ikea engang imellem. Med andre ord er det blot en fuldstændigt hverdagsagtig trailer, mig og konen leder efter.

I forhold til hvilke funktioner en trailer skal have, kunne det endvidere være essentielt at høre jeres bud på, hvad for en trailer, der matcher til konens og mine forventninger. Så slipper vi forhåbentlig for at punge ud til funktioner, vi ikke har brug for. Skal vi for eksempel nødvendigvis bruge penge på de dyre mærker, eller behøver det ikke være så dyrt, såfremt vi skal investere i en trailer til vores dyt, og findes der gode trailer tilbud for private hos forhandlerne?

Noget helt andet ved køb af trailer, som det er interessant at høre jeres bud på, er, hvorvidt det kunne være en idé at investere i en trailer, som er brugt, eller om vi så kommer til at investere en formue i diverse trailer reservedele? Så skyd løs med jeres input samt konkrete referencer til lokale steder, som både sælger billige trailere og trailere, der har haft en anden ejer såvel som et velassorteret udvalg af trailer reservedele til ethvert behov, så vi kan komme ud dertil og undersøge alle valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>