Valg af trægulv, gulvtæpper, laminatgulv eller parketgulv ifm det vedvarende renoveringsforetagende

Vil I dejlige mennesker vide, vores tanker med vores hus.

I det vedholdende renoveringsforetagende med at bygge om og restaurere vores aldrende hus er jeg og manden ved at være kommet til beslutning om gulve til villaen.. Det spontane udvælgelse er et flot trægulv, men så kan vi såvel udvælge et lækkert parketgulv, et billigere laminatgulv, og hvorvidt vi for eksempel ønsker gulvtæpper ud til badeværelset, så vi og ungerne ik fryser om fødderne i de kolde morgener.

Mig og min mand skal blive bevidste omkring bebyggelse og nedrivning for tiden. Før i tiden inden han og jeg var nået til overvejelser om gulvene, så overvejede vi blot trægulv som min mand og jeg var samstemmige i. Men her i forgårs fattede vi at et styks trægulv er vidst ik udelukkende er et trægulv. Akkenej det vælges som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Gisp så mange valg

Albert og undertegnede har venner der foreslår os at tilstræbe en mere moderne gulvtype og sammenkoble det rå med varme gulvtæpper. Det syner eventuelt ikk’ík’ specielt genialt at vælge gulvtæpper, hvis nu jeg og min mand inden længe måske har købt en bomuldshund. Man kan på den anden side argumentere for at gulvtæpper er rart og blødt i soveværelserne. Når man gør det sådan kan du både have gulvtæpper med trægulv eller parketgulv.

Herhjemme har der længe været ligesindethed om at parketgulv i skråt mønster virker ret flot, men bekosteligt. Men derimod har parketgulv længere slidstyrke der kan afhøvles ret mange gange. Talrige afhøvlinger kan man bestemt ikke lige så nemt hvis man har laminatgulv, som tillige kan virke lidt falsk. Til gengæld kan vi montere et laminatgulv direkte på det allerede liggende gulv og sådan et gulv kræver ik sæbebehandling. Hertil er et stk laminatgulv uproblematisk at bibeholde. Tjo. Måske burde jeg høre om folks holdninger til laminatgulv, parketgulv, trægulv og gulvtæpper.