Ved Okker Gokker kan du gå shop-amok i komfortabelt såvel som classy tøj og overtøj til dit barn

Et specielt sammensurium af classy samt komfortabelt børne- og babytøj i fantastisk kvalitet til piger og drenge i str. nyfødt til 134 er det som er karakteristisk ved det danske mærke, Okker Gokker. I universet er det søde i centrum, alt i mens de forskellige kollektioner rummer alt hvad kvalitetsbevidste småbørnsforældre efterspørger fra fine detaljer som for eksempel lapper på albuerne til tryk, som taler til fantasien. Detaljerne kan eksempelvis være fantasifulde dyr fra den afrikanske vildmark. De trekantede huer på frakkerne samt de let genkendelige mælkedrengestriber er ikke desto mindre Okker Gokker børne- og babytøjets udgangspunkt.

Vælger du at give dit barn lækkert tøj fra Okker Gokker på, har du derfor chancen for at spække garderoben med tøj med trendy detaljer, der gør barnet rigtigt nuttet at se på. Som mor behøver du imidlertid ikke være bange for, at du går på kompromis med kvaliteten. Dit barns helbred såvel som mulighed for at røre sig er nemlig per definition centralt for samtlige af Okker Gokker’s kollektioner. Børnetøjet er som følge deraf ikke blot behageligt og giver rum til løb og leg. Knap halvdelen af brandets børnetøjskollektioner er sågar lavet i lækkert økologisk kvalitetsbomuld, som er GOTS certificeret.

Du skal imidlertid ikke tænke over knaldrøde tal på budgettet, hvis du elsker de skønne jakker og flyverdragter fra Okker Gokker, eller evt. er faldet for nogle af de skønne styles eller måske noget helt tredje. Online har du nemlig chancen for at opsnuse et væld af billige lagersalg med børnetøj fra Okker Gokker, som der rent ud sagt bare venter på at blive købt. Du er blot nødt til at indtaste Okker Gokker i søgefeltet på Google, og så er de mange konkurrencedygtige tilbud blot et par klik væk fra din søns klædeskab.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>