Vores efterskolei det smukke Midtjylland har noget for alle

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en mangfoldig efterskole, der byder på flere forskelligartede studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget andet end bare sport og idræt. I kraft af sine fantastiske omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med sjove og aktive fokusfag – for eksempel outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fokusere på eksempelvis design eller musik i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Efter den daglige undervisning på efterskolen, kan du være sikker på også at få massevis af oplevelser udenfor skoletiden. Det kan både ske i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som skolen afholder men helt bestemt også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme på hele to udlandsrejser. Den ene studietur går til Norge, og på denne rejse får de elever, der har outdoor som linjefag, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Studietur nummer to er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at arrangere. På deres linje er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

På trods af efterskolen officielt er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde flere fag, der interesserer dig – også hvis du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>